Run Croatia ima novog partnera!

Run Croatia odabrala je kao partnera za mjerenje vremena na svojim utrkama u 2020. slovenski Protime. Protime tim ima višegodišnji stručni rad u području mjerenja utrka, a njihova ekipa mjeri preko 150 utrka u Sloveniji i preko 30-ak u regiji.  Protime.si će pružiti podršku za registraciju putem weba, osigurat će sustav plaćanja te mjerenje rezultata i obradu podataka na 15 utrka Run Croatia, a jedna od tih utrka je i Zagreb Advent Run 2020. koji je u 2019. bio treća najveća adventska utrka u Europi s 3150 trkača.

Također, Protime će kroz Run Croatia tim raditi na popularizaciji slovenskih utrka među hrvatskim trkačima, te isto tako na preko 100 utrka u Sloveniji gdje mjeri vrijeme, reklamirat će utrke Run Croatia među slovenskim trkačima. Ovim partnerstvom Protime i Run Croatia otvaraju i spajaju dva tržišta koja nisu imala uspostavljenju službenu komunikaciju promidžbe utrka i destinacija. Direktan pozitivan rezultat za Run Croatia uz kvalitetan sustav za prijave i mjerenje vremena na utrkama bit će i povećanje slovenskih trkača na našim utrkama te povećanjem noćenja na destinacijama na kojima se utrke održavaju.

Iskusna ekipa Protime.si već godinama nudi elektroničko mjerenje rezultata i obradu podataka te custom rješenja za sportske evente i sportski marketing na brojnim sportskim natjecanjima u Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini te Crnoj gori. Vrhunska i napredna te pouzdana tehnologija, predan, iskren i srčani tim te ljubav prema sportu su ključ do našeg uspjeha. Izuzetno nam je drago, da je ekipa Run Croatia prepoznala naš naporan rad te da su dogovorili partnerstvo s nama, koje nam daje još dodatnu motivaciju i želju da zajednički napravimo jedan stvarno »top running experience«.