O NAMA

Naša priča započela je 2015. godine, kada se troje sportskih entuzijasta i zaljubljenika u trčanje okupilo vođenih zajedničkom odlukom da krenu u promoviranje manifestacija. Nije im trebalo previše vremena da pronađu partnere diljem Hrvatske i svijeta: trkačke klubove, gradove i gradiće, sponzore i sve one koji se zalažu za zdrav i aktivan stil života. Naši prijatelji su humanitarne organizacije, sportske udruge, lokalne zajednice i poduzetnici koji vjeruju da svi ljudi mogu uživati u sportskim aktivnostima.

Danas, Run Croatia organizira vrhunske trkačke događaje u regiji i svijetu. Trčanje je trend koji neprestano raste: 50 milijuna stanovnika Europske unije redovno trči, te godišnje troši oko 9.6 milijardi eura na svoj atletski hobi. U svega nekoliko godina narasli smo u pokret koji zbližava ljude, ali također može služiti i kao utjecajna promotivna platforma za naše partnere.

NAŠI CILJEVI

Imamo zajedničke ciljeve koji doprinose napretku pojedinaca i zajednica.
  • promoviranje hrvatskog turizma i pojedinačnih destinacija
  • razvijanje privlačnih sadržaja koji potiču produljenje turističke sezone
  • izgradnja hrvatskog turizma kao reprezentativnog brenda
  • educiranje građana o pozitivnom učincima zdravog načina života
  • poticanje društvene odgovornosti

NAŠE USLUGE

ORGANIZACIJA UTRKA

Paket usluga skrojen prema potrebama svih organizatora utrka. Mi preuzimamo kompletnu organizaciju, i apliciramo svoje ekstenzivno znanje i iskustvo kako bismo vašu viziju pretvorili u stvarnost. Također nudimo asistenciju pri razvoju pojedinačnih segmenata organiziranja utrke.

SPONZORI

Kroz sudjelovanje u najvećim regionalnim i svjetskim trkačkim događajima, Run Croatia sponzorima partnerima omogućuje impresivnu medijsku zastupljenost preko tradicionalnih platformi poput televizije, tiskovima i radija, te preko digitalnih platformi poput web portala, društvenih mreža i aplikacija.

TRKAČI

Ovaj paket usluga skrojen je za sve trkače: amatere i profesionalce, za one koji se utrkuju na duge i kratke staze, za one koji su prešli tisuće i tisuće kilometara, i one koji tek počinju. Tu smo da vam olakšamo sudjelovanje u utrkama u Hrvatskoj, regiji i svijetu. Želimo da vaše trkačko iskustvo postane nezaboravno.

VOLONTERI

Volontiranje znači darovati bez da tražite nešto zauzvrat. Run Croatia osnovan je na principima zajedništva i idealima pomaganja zajednicama da rastu. Od 2015. godine, surađivali smo s preko 300 volontera koji su pomagali drugima da dosegnu svoje ciljeve i ujedno postanu snažniji, zdraviji i sretniji.

Što mediji kažu o nama

Iskustva

Kenan Mujezinović
trkač iz Sarajeva

Svaka vam čast, do sada najbolja utrka u kojoj sam sudjelovao na Balkanu, ako se gleda organizacija i kako ste nas trkače pazili. Vidimo se iduće godine, pozdrav od ekipe iz Sarajeva.

Marko Magdić
struč. spec. oec. Općinski načelnik Općine Križ

Cross Hill Run utrka, ideja rođena jedno ljetno popodne na godišnjem odmoru između prijatelja Dalibora i moje malenkosti. Nije nam dugo trebalo da razradimo detalje i koncept utrke onakva kakva je sada.

Marina Šćiran Rizner
Direktorica TZ Novalje

U suradnji s Run Croatia timom i njihovom mladom ekipom te istinskim zaljubljenicima u trčanje, Grad Novalja je predsezonu obogatila već drugu godinu za redom polumaratonom Lun -Novalja.

Nenad Kitak
Polumaraton Pag 2017     

Ne znam što bih prije izdvojio iz ovog predivnog iskustva…večernju feštu od maja, jutarnju vožnju brodom uz živu veselu glazbu, tešku ali prekrasnu utrku, i sve skupa začinjeno sjajnom organizacijom.

Podijeli svoju priču

RUN CROATIA TIM

Berislav Sokač
CEO & co-founder

Berislav je iskusni IT menadžer koji je postao maratonac svjetske klase. Odrekao se vodeće pozicije u Oracleu kako bi se posvetio Run Croatia projektu, te zdravom životu. Nakon što je sudjelovao u velikom maratonu u New Yorku, Berislav nije prestao trčati.

Sven Veronek
CFO & co-founder

Novinar i urednik, vječni zaljubljenik u sport. Sven je radio za vodeće hrvatske medije: RTL, Nova TV, HRT, Jutarnji list, 24 sata, Nacional. Sven je PR čarobnjak i majstor komunikacije.

Vanja Knežević
Content Creator

Magistrica ekonomije, trenerica i nutricionistica - Vanja je inspirativna osoba čija ljubav prema trčanju ne poznaje granice. Iza sebe ima kilometre i kilometre pretrčanih staza, uključujući utrke, dvadesetak polumaratona i pune maratone.