O NAMA

Naša priča započela je 2015. godine, kada se troje sportskih entuzijasta i zaljubljenika u trčanje okupilo vođenih zajedničkom odlukom da krenu u promoviranje manifestacija. Nije im trebalo previše vremena da pronađu partnere diljem Hrvatske i svijeta: trkačke klubove, gradove i gradiće, sponzore i sve one koji se zalažu za zdrav i aktivan stil života. Naši prijatelji su humanitarne organizacije, sportske udruge, lokalne zajednice i poduzetnici koji vjeruju da svi ljudi mogu uživati u sportskim aktivnostima.

Danas, Run Croatia organizira vrhunske trkačke događaje u regiji i svijetu. Trčanje je trend koji neprestano raste: 50 milijuna stanovnika Europske unije redovno trči, te godišnje troši oko 9.6 milijardi eura na svoj atletski hobi. U svega nekoliko godina narasli smo u pokret koji zbližava ljude, ali također može služiti i kao utjecajna promotivna platforma za naše partnere.

NAŠI CILJEVI

Imamo zajedničke ciljeve koji doprinose napretku pojedinaca i zajednica.
  • promoviranje hrvatskog turizma i pojedinačnih destinacija
  • razvijanje privlačnih sadržaja koji potiču produljenje turističke sezone
  • izgradnja hrvatskog turizma kao reprezentativnog brenda
  • educiranje građana o pozitivnom učincima zdravog načina života
  • poticanje društvene odgovornosti

NAŠE USLUGE

Što mediji kažu o nama

Iskustva

Podijeli svoju priču
RUN CROATIA TIM
Berislav Sokač
CEO & co-founder

Berislav je iskusni IT menadžer koji je postao maratonac svjetske klase. Odrekao se vodeće pozicije u Oracleu kako bi se posvetio Run Croatia projektu, te zdravom životu. Nakon što je sudjelovao u velikom maratonu u New Yorku, Berislav nije prestao trčati.

Sven Veronek
CFO & co-founder

Novinar i urednik, vječni zaljubljenik u sport. Sven je radio za vodeće hrvatske medije: RTL, Nova TV, HRT, Jutarnji list, 24 sata, Nacional. Sven je PR čarobnjak i majstor komunikacije.

Iva Hafner
Head of Community & co-founder

Iva je stručnjakinja za međunarodni turizam i društveno poduzetništvo koja obožava organizirati sportske događaje diljem svijeta. Certificirana instruktorica hatha yoge, Iva uvijek putuje i istražuje nova, egzotična mjesta.

Lucija Kvaternik
Junior Marketing Manager

Kao diplomirani komunikolog s godinama iskustva u turizmu, event managementu i marketingu, Lucija zna kako naći balans između poslovnog i aktivnog života. Trčanje je ono što doista voli, ali redovito mijenja trkačke staze za planinske puteve. Svoje slobodno vrijeme provodi sa svojim psićima, uživajući u zen trenucima u prirodi.

Vanja Knežević
Content Creator

Magistrica ekonomije, trenerica i nutricionistica - Vanja je inspirativna osoba čija ljubav prema trčanju ne poznaje granice. Iza sebe ima kilometre i kilometre pretrčanih staza, uključujući utrke, dvadesetak polumaratona i pune maratone. Ako nije u svojem fitness klubu Tribe u Našicama, naći ćete je na aktivnom i kreativnom boravku u prirodi.

RUN CROATIA jednostavno društvo s ograničenom odgovornošću za usluge, GAJEVA 55/1, HR-10000 ZAGREB•OIB: 80313841978•TRGOVAČKI SUD U ZAGREBU, MBS: 080981218•ZAGREBAČKA BANKA D.D., ZAGREB, PAROMLINSKA 2, IBAN: HR2923600001102496513, SWIFT(BIC):ZABAHR2X•TEMELJNI KAPITAL:30,00 KN, UPLAĆEN U CJELOSTI• Osobe ovlaštene za zastupanje: Sven Veronek (DIREKTOR)