POP UP RUN POWERED BY TOKIĆ ODRŽAN U SJAJNOJ ATMOSFERI NA TUŠKANCU

Utrka Pop Up Run powered by Tokić održana je jučer u fantastičnoj atmosferi Pop Up Summer Gardenana Tuškancu. Na utrci je sudjelovalo 70-ak trkača, a trčalo se po Dubravkinom putu do Cmroka i nazad, ukupno 4 kilometra.

Pobjednik utrke je Nikola Mikulić iz AK Svetice s vremenom 13:47, drugi je u cilj ušao
Danijel Peček iz AK Dubrovnik (13:59), a treći je bio Krešimir Balaško, također iz AK Svetice (14:37).

U ženskoj konkurenciji najbrža je bila Anda Tomaš iz AK Svetice (17:18), druga je bila Valentina Valjak Niva Runnersa (AK Svetice) s vremenom 18:42, a treća je u cilj ušla Ina Lukinac (21:29).

REZULATE UTRKE POGLEDAJTE: OVDJE

Fotografije s utrke možete preuzeti brzo i jednostavno putem Pic2Go aplikacije OVDJE

– Fenomenalna utrka u opuštenoj atmosferi, a ujedno i odličan trening i zabava. Ruta je odlična jer se trči kroz šumu, a i vrijeme je bilo dobro tako da sam zaista uživao – izjavio je pobjednik utrke u muškoj konkurenciji Nikola Mikulić.

POP8

Najbrža trkačica Anda Tomaš nije mogla sakriti oduševljene organizacijom utrke, kao i bogatim startnim paketom, kojeg je većim dijelom napunila tvrtka Tokić koja je bila generalni sponzor utrke, uz druge sponzore poput Dukata, Zagrebačke pivovare i Adria Medie.

– Stvarno odlična utrka. Bilo bi super da je takvih utrka više u Zagrebu. Atmosfera u Pop Up Gardenu bila je sjajna i prije i poslije utrke. Sve pohvale organizatorima – rekla je nakon ulaska u cilj Anda Tomaš, koja se naročito veselila i FlixBus-ovoj nagradi osvojene karte za putovanje po želji.

pop2


Na utrci je bila i predstavnica tvrtke Tokić Marina Cokol, koja je također izuzetno zadovoljna cjelokupnim događanjem jučer na Tuškancu.

– Zaista sam zadovoljna organizacijom ove utrke, kao i cjelokupnog eventa. Mislim da je ekipa iz Run Croatia napravila sjajan posao zajedno s našim Tokić timom, kao i ekipom iz Pop Up Summer Gardena – zaključila je Cokol.

pop6


pop4
pop3
pop7