Daddyhood Dadathlon: Pridružite nam se na super utrci za očeve i djecu

Run Croatia odlučila je podržati jednu fantastičnu inicijativu - svi očevi s djecom su dobrodošli da se pridruže na Daddyhood Dadathlon, virtualni sportski izazov isključivo za tate i djecu.


Dadathlon RUN prvi je događaj u nizu koji počinje 17. travnja, slijedi BIKE u lipnju i završava HIKE događajem u rujnu.


Dadathlon je jedinstveni događaj isključivo za očeve i djecu koji se sastoji od tri utrke u kojima će tate i djeca zajedno sudjelovati u trčanju, biciklizmu i planinarenju. Glavni cilj događaja je doprinijeti jačanju odnosa i zajedničkih uspomena između tata i djece, dok istovremeno potiče ljude da provode vrijeme na otvorenom i vježbaju, što je presudno za njihovo zdravlje u ovom pandemijskom razdoblju.

Natjecanje u Dadathlonu održava se gotovo diljem Europe u različitim vremenskim razdobljima tijekom cijele godine (trčanje u travnju, biciklizam u lipnju i planinarenje u rujnu), a rezultati se bilježe na internetskoj platformi. Cilj je stvoriti međunarodne veze i zajednicu među očevima koja će nadživjeti sam događaj i nastaviti pružati mrežu podrške aktivnim i prisutnim očevima.

Registrirajte se ovdje:
https://raceid.com/en/races/7484/about


Tko može sudjelovati?

Nema ograničenja u pogledu dobi ili broja djece koja sudjeluju.
Iako su utrke zamišljene za pojedinačne timove (jedan tata sa svojim djetetom / djetetom), moguće je i udruživanje s drugim očevima i njihovom djecom, međusobno motiviranje i još više zabave, ali svaki član tima mora završiti punu udaljenost utrke.

Sudionici se moraju prijaviti putem RaceID platforme za utrku koja počinje 17. travnja i završava 24. travnja 2021. Tijekom tog tjedna sudionici biraju najbolje vrijeme i mjesto za trčanje. Po završetku određene udaljenosti rezultate treba prenijeti na RaceID mrežnu platformu gdje će se rezultati prikazati.

Postoje tri različite razine udaljenosti na kojima se sudionici mogu natjecati, ovisno o njihovim mogućnostima i ambicijama:
· Brončana razina - trčanje 3k
· Srebrna razina - trčanje 7k
· Razina zlata - trčanje 15k

Glavni cilj je završiti odabranu razinu na svakoj od utrka dok se družite i zabavljate.

Rezultati će svima biti dostupni, ali nagrade će se dodijeliti sudionicima koji će napraviti najatraktivnije i najinspirativnije slike ili videozapise i objaviti ih na mreži, označavajući @daddyhoodeurope #DaddyHoodDadathlon.

Budući da razumijemo dječje potreebe - dopušteno je zaustaviti uređaj za praćenje radi predaha - imajte na umu da je najvažnija vaš dobar osjećaj, kao i dobar osjećaj kod vaše djece.

Napomena:
Sudionici mogu odabrati sudjelovanje u samo jednoj ili dvije utrke, ali da bi ispunili puni DaddyHood Dadathlon, morat će se natjecati u sve tri utrke / discipline. (Trčanje, biciklizam i planinarenje), iako će se nagrade dodijeliti za svaku utrku pojedinačno!

Sretno!