3. LIDL VARAŽDIN TRAIL 2021

Na prekrasnim lokacijama u Varaždinskoj županiji, ljubitelji trail utrka, trkači i rekreativci prisustvovali su 3. Lidl Varaždin Trailu. Kroz bajkoviti krajolik oko Čeva, najistočnijeg vrha Ivanščice, najviše planine sjeverozapadne Hrvatske, trčale su se četiri utrke, a ukupno su sudjelovala 122 natjecatelja. Kroz poruku #aktivnikrozgodinu, Lidl Hrvatska nastavlja s ponosnim sponzorstvom sportskih aktivnosti u suradnji s tvrtkom Run Croatia.

Utrke su bile podijeljene u 4 kategorije: velika, mala, mini i canicross. Prelijepe staze trkače su vodile kroz šumu, a kada bi se popeli na brdo Čevo, dočekao bi ih prizor koji se ne zaboravlja. Koliko lijepe, toliko i zahtjevne – staze su sudionicima zadale i pokoji izazov, baš kao što ljubitelji prirode i adrenalina vole. 

U velikoj utrci na stazi dugoj 24 kilometra, pobjedu su odnijeli Nikola Špoljar u muškoj te Vanja Bojanić u ženskoj konkurenciji. U maloj utrci od 14 km najbrži su bili Krešimir Balaško i Anda Tomaš, a u mini utrci na 6 km Dario Posavec i Štefica Bubnjarić. Uz navedene utrke, održan je i Canicross, trkačka disciplina u kojoj zajedno sudjeluju čovjek i pas. Najbrži s četveronožnim ljubimcima bili su Damjan Žepić i Katarina Jurić Morić. 

Zajedničke utrke Lidla Hrvatska i Run Croatia nastavit će se kroz godinu na nekim od najljepših lokacija diljem Hrvatske.