Run Fest Poreč

Prijavi se
16.10.2021
POREČ
5 km + 10 km
11:00
130 HRK
RAVNI ASFALT
16.10.2021
POREČ
5 km + 10 km
11:00
130 HRK
RAVNI ASFALT
Prijavi se
Organizatori utrke: Run Croatia jdoo i AB Consulting doo

Mjesto održavanja:
Dvorana Žatika, Poreč

Vrijeme održavanja:
16.10.2021.

Duljina
; 5 km i 10 km

Start/cilj:
Dvorana Žatika, Poreč

Prijava:
do dana utrke

Prijave i uplate zaprimljene do 8.10.2021. -
osigurana majica i medalja

Informacije: na mobitel +385 914430 007 /e-mail: sven.veronek@gmail.com

Start utrke: 11.00 h
STARTNINA: 130,00 kn

Startnina se uplaćuje na: 

IBAN
HR2923600001102496513    

Primatelj:
Run Croatia j.d.o.o., Gajeva 55/1, 10000 Zagreb  

Svrha plaćanja:
upisati ime i prezime natjecatelja pa RUN FEST POREČ 2021

VAŽNO:
• Kod uplate iz inozemstva iznos se uvećava za bankovnu proviziju.
• Ukoliko natjecatelji koji su uplatili startninu ne nastupe na utrci, povrat startnine nije moguc.
• Natjecatelji koji odustanu od utrke mogu svoj startni broj i pripadajući startni paket prebaciti na drugog prijavljenog natjecatelja najkasnije do 2 dana prije utrke.
VAŽNO JE ZNATI!!!

  • Svaki natjecatelj svojom prijavom izravno je suglasan da se na utrci natječe na osobnu odgovornost (uz pratnju liječničke pomoci i osiguranje policije), da je upoznat s pravilima i propisima utrke kojih ce se pridržavati, te da je upoznat s mogućim rizicima koje ovo natjecanje sadrži.
  • Svojom prijavom natjecatelj se odriče mogućnosti prenošenja odgovornosti na organizatora utrke bilo prema natjecateljima ili trećim osobama.
  • Svojom prijavom natjecatelj potvrđuje da je zdravstveno sposoban i u odgovarajućoj psiho-fizičkoj kondiciji primjerenoj za ovakvu vrstu natjecanja.
  • Obavještavamo Vas da se događaj na kojem sudjelujete snima te se snimke i fotografije s istog mogu koristiti u marketinške svrhe za promociju organizatora događaja. Isto je tako moguće da će se snimke i fotografije objaviti u tiskanim ili elektroničkim medijima i/ili na društvenim mrežama organizatora.
  • Organizator zadržava pravo otkazivanja ili prekida utrke u bilo koje vrijeme u slučaju više sile, nepredvidive situacije te narušavanja sigurnosti sudionika utrke ili drugih osoba. U slučaju otkazivanja utrke zbog gore navedenih uvjeta sudionici utrke nemaju pravo na naknadu štete.
  • U slučaju otkazivanja utrke zbog više sile, organizator nije dužan refundirati uplaćena sredstva
  • Organizator zadržava pravo promjene staza čak i prije samog starta; to može dovesti do toga da rute budu duže ili kraće od predviđenih.
Prijavi se
PROGRAM:
16.10.2021. subota

08.30 – 10.30 –
podizanje startnih brojeva u dvorani Žatika
10.30h -
zagrijavanje pred utrku
11:00h -
start utrke na 5 km i 10 km
12:30h -
završetak utrke, proglašenje pobjednika i kviz s nagradama za sve trkače
Opis staze na 5 kilometara:

Start i cilj su ispred dvorana Žatika. Start i cilj nalazi se na parkingu podno sportske dvorana Žatika. Trkači nakon starta po izlazu s parkinga skreću desno na kružni tok te ulaze u Vukovarsku ulicu. Vukovarskom ulicom dolaze do trga Joakima Rakovca te dalje nastavljaju Zagrebačkom ulicom do skretanja u desno u ulicu Pina Budicina kojom se spuštaju do mora. Skreće se desno uz more ulicom Nikole Tesle. Trče se lungo mare preko Peškare. Kod uvale Pical je okret istim putem do Žatike.
Opis staze 10 kilometara

Start i cilj su ispred dvorana Žatika. Start i cilj nalazi se na parkingu podno sportske dvorana Žatika. Trkači nakon starta po izlazu s parkinga skreću desno na kružni tok te ulaze u Vukovarsku ulicu. Vukovarskom ulicom dolaze do trga Joakima Rakovca te dalje nastavljaju Zagrebačkom ulicom do skretanja u desno u ulicu Pina Budicina kojom se spuštaju do mora. Skreće se desno uz more ulicom Nikole Tesle. Trči se lungo mare preko Peškare, uvale Pical. Trkači dalje trče šetnjicom ispod Picala, lungo mare ispod kampa Materada te nastavljaju do vodocrpilišta u Uvali Sveti Martin gdje je okret nazad.

U cijenu startnine uključeno je sljedeće: