LIDL GLOW RUN NEREZINE

00
D
00
H
00
M
00
S
Prijavi se
02.08.2019.
NEREZINE RIVA
5,5 km
20:30
110 HRK
RAVNI ASFALT
02.08.2019.
NEREZINE RIVA
5,5 km
20:30
110 HRK
RAVNI ASFALT
Prijavi se

Osvijetli noćno nebo na Lidl Glow Run u Nerezinama! Pripremi se na ludo šarenilo i uhvati savršenu priliku za fotografiju. Utrka od 5,5 kilometara idealna je za ljude svih dobi i atletskih sposobnosti: trkači, šetači, četveronošci... Dobrodošli!

Mjesto održavanja: Nerezine (Riva)

Vrijeme održavanja:
Petak / 2. kolovoza 2019. / 20:30h

Duljina
; 5,5 km

Start:
RIVA U NEREZINAMA (kod Run Croatia zastava i Lidl startnog luka – plava kuća)

Cilj: RIDIMUTAK BEACH

Prijava: Do petka, 2. kolovoza – trkači se mogu registrirati i platiti i na dan utrke

Informacije: na mobitel +385914430007 /e-mail: sven.veronek@gmail.com

Start utrke: 20.30h

Oprema: odjenite se što laganije / važna je hidracija prije, za vrijeme i nakon utrke

Garderoba: Molimo da ne nosite vrijedne predmete. Volonteri će se brinuti za garderobu, za eventualnu štetu ili krađu ne odgovaramo.
PRIJAVE I STARTNINA

Cijena startnine: 110,00 kn
Startnina se uplaćuje na:
IBAN HR2923600001102496513
Primatelj:
Run Croatia j.d.o.o., Gajeva 55/1, 10000 Zagreb
Svrha plaćanja:
upisati ime i prezime natjecatelja i ime utrke (npr. Ivan Ivić LIDL GLOW RUN NEREZINE)

VAŽNO:
• Kod uplate iz inozemstva iznos se uvećava za bankovnu proviziju.

• Ukoliko natjecatelji koji su uplatili startninu ne nastupe na utrci, povrat startnine nije moguć.

• Natjecatelji koji odustanu od utrke mogu svoj startni broj i pripadni startni paket prebaciti na drugog prijavljenog natjecatelja najkasnije do 2 dana prije utrke.

PODIZANJE STARTNIH BROJEVA: Na dan utrke (02.08.2019.) od 17.30 h na Rivi u NerezinamaVAŽNO JE ZNATI!!!

  • Svaki natjecatelj svojom prijavom izravno je suglasan da se na utrci natječe na osobnu odgovornost (uz pratnju liječničke pomoći i osiguranje policije), da je upoznat s pravilima i propisima utrke kojih će se pridržavati, te da je upoznat s mogućim rizicima koje ovo natjecanje sadrži.
  • Svojom prijavom natjecatelj se odriče mogućnosti prenošenja odgovornosti na organizatora utrke bilo prema natjecateljima ili trećim osobama.
  • Svojom prijavom natjecatelj potvrđuje da je zdravstveno sposoban i u odgovarajućoj psiho-fizičkoj kondiciji primjerenoj za ovakvu vrstu natjecanja.
  • Roditelji svojim potpisom daju pristanak za sudjelovanje njihove djece u utrci, te preuzimaju odgovornost.
  • Obavještavamo Vas da se dogadjaj na kojem sudjelujete snima te se snimke i fotografije s istog mogu koristiti u marketinške svrhe za promociju organizatora dogadjaja. Isto je tako moguće da će se snimke i fotografije objaviti u tiskanim ili elektroničkim medijima i/ili na društvenim mrežama organizatora. U tom smislu, sve informacije o zaštiti osobnih podataka koje organizator obradjuje dostupne su u Izjavi o privatnosti na linku: http://runcroatia.hr/izjava-o-privatnosti/

Prijavi se
17.30 – 20.00 sati – Registracija trkača (na Rivi u Nerezinama – kod plave kuće)

20:30 sati – Start utrke

21:00 sati – Završetak utrke i proglašenje pobjednika, pa slijedi party na plaži Ridimutak POWERED BY RIDIMUTAK BEACH

Sponzori: Lidl Hrvatska, Nerezinske Ljetne Igre, Ridimutak Bar, Croatia Airlines, A1 All Natural, Turisticka zajdnica Grada Malog Lošinja
Trasa: 5,5 km

Riva Nerezine (start kod plave kuće), lungomare do Lučice (pored plaže Papir), skretanje prema Biskupiji (Barbakuan), Put Galboke, ulica Vručić, ulica Vladimira Gortana (glavna cesta), skretanje kod crkvice sv. Marije Magdalene, Mandalenska, Pjaca pa skretanje prema hotelu Televrinu (prvi krug) pa prema startu (plava kuća) i ponovno isti krug do Pjace, pa se nastavlja prema Televrinu i skreće prema Rapoćai, Ufratar, šetnica uz more do benzinske pumpe (Tifon), pa preko benzinske pumpe do Ridimutka.
Društveni timovi
Društveni timovi nisu natjecateljski. Njihova je misija izgraditi prijateljstva među članovima tima, te poticati zajedničko sudjelovanje.


Natjecateljski timovi
Natjecateljski timovi su savršen izbor za sportaše koji se žele družiti, ali se također žele i natjecati. Kod ovakvog tima, bodovi se zbrajaju kumulativno. Najbrži tim pobjeđuje.

Korporativni timovi
Korporativni timovi su sponzorirani. Najčešće, financiraju ih tvrtke i korporativni entiteti. Ovakvi timovi mogu biti natjecateljskog tipa, ali mogu jednostavno biti samo društveni timovi.
Pogledaj što drugi trkači imaju za reći na našem blogu
VIDI BLOG
Pogledaj slike na platformi Pic2Go
Vidi slike

U cijenu startnine uključeno je sljedeće: