LIDL BRAČ RUN

TRČITE S NAMA FALKENSTEINER RUN PUNAT POWERED BY LIDL

22.06.2019.
Selca, Sumartin
10 km/ 5km
05:00 pm - 11:00 pm
130 HRK

Drage trkačice i trkači,
Prijave za utrku LIDL BRAČ RUN powered by RUN CROATIA su otvorene! Utrke na 5 i 10 kilometara održati će se u subotu, 22. lipnja 2019. godine u Selcima i Sumartinu. Spremne su sportske aktivnosti i zabava za najmlađe: u petak, 21. lipnja održati će se i humanitarna dječja utrka Kids Run u Povljima. Svoje mališane možete prijaviti ovdje.

PROGRAM: ACTIVE WEEKEND LIDL BRAČ RUN

21.06.2019. petak

KIDS RUN – humanitarna utrka za udrugu “Brački pupoljci” u svrhu prikupljanja donacija za djecu s poteškoćama u razvoju

22.06.2019. subota

LIDL BRAČ RUN

Mjesto:
Selca, Sumartin

Vrijeme:
Subota / 22. lipnja 2019. / 18h

Start – Cilj utrke:
Selca – Sumartin

Prijava:
Do dana utrke

Informacije:
mob +385 91 443 00 07 / e-mail: sven.veronek@gmail.com

Start utrke:
18h

Duljina:
5km, 10km

UPLATE:

Uplata startnine preko žiro računa

Startnina se uplaćuje na:
IBAN HR2923600001102496513

Primatelj:
Run Croatia j.d.o.o., Gajeva 55/1, 10000 Zagreb

Svrha plaćanja:
Upisati ime i prezime natjecatelja, zatim BRAČ RUN (npr. Ivan Ivić RUN BRAČ)

Natjecatelji koji uplate startninu do ponedjeljka, 10. lipnja garantiramo majicu!


Organizatori utrke su Run Croatia j.d.o.o., Općina Selca i Turistička zajednica Općine Selca.

Želja organizatora je promicati sport i zdrav način života kroz manifestaciju čiji su središnji događaji dvije utrke kroz atraktivan krajolik istočne obale otoka Brača i njenih slikovitih naselja. Povedi obitelj i prijatelje na nezaboravan aktivni vikend  na otoku Braču!

LIDL BRAČ RUN sastoji se od dvije utrke – cross utrke na 5 kilometara i cross utrke na 10 kilometara, a obje vode panoramskom cestom kroz maslinike.

STARTNINA: 130,00kn


VAŽNO JE ZNATI!!!

Svaki natjecatelj svojom prijavom izravno je suglasan da se na utrci natječe na osobnu odgovornost (uz pratnju liječničke pomoći i osiguranje policije), da je upoznat s pravilima i propisima utrke kojih će se pridržavati, te da je upoznat s mogućim rizicima koje ovo natjecanje sadrži. Svojom prijavom natjecatelj se odriče mogućnosti prenošenja odgovornosti na organizatora utrke bilo prema natjecateljima ili trećim osobama. Svojom prijavom natjecatelj potvrđuje da je zdravstveno sposoban i u odgovarajućoj psiho-fizičkoj kondiciji primjerenoj za ovakvu vrstu natjecanja.

Roditelji svojim potpisom daju pristanak za sudjelovanje njihove djece u utrci, te preuzimaju odgovornost.

Obavještavamo Vas da se dogadjaj na kojem sudjelujete snima te se snimke i fotografije s istog mogu koristiti u marketinške svrhe za promociju organizatora dogadjaja. Isto je tako moguće da će se snimke i fotografije objaviti u tiskanim ili elektroničkim medijima i/ili na društvenim mrežama organizatora. U tom smislu, sve informacije o zaštiti osobnih podataka koje organizator obradjuje dostupne su u Izjavi o privatnosti na linku: http://runcroatia.hr/izjava-o-privatnosti/
21.06.2019. petak

KIDS RUN – humanitarna utrka za udrugu “Brački pupoljci” u svrhu prikupljanja donacija za djecu s poteškoćama u razvoju

www.brackipupoljci.hr

Povlja, riva

17:00 – okupljanje na Rivi

17:30 – priprema za utrku, razgibavanje uz voditelja

18:00 – start KIDS RUN utrke prema kategorijama

18:30 – završetak utrke i proglašenje pobjednika prema kategorijama

19:00 – dodjela medalja malim trkačima i nastavak glazbenog programa

20:00 – završetak programa

22.06.2019. subota

LIDL BRAČ RUN

13:00 – 17.00 sati – početak podizanja startnih brojeva u Selcima

17:30 sati – zagrijavanje za utrku

18:00 sati – start utrke LIDL BRAČ RUN 2018.  – 5 i 10 KM

19:30 sati – finish utrke

20:00 sati – proglašenje pobjednika, dodjela medalja i pehara

21:00 sati – završni party uz nastup benda i večera za trkače
TRASA 10 KM

Start utrke vodi nas na trg. Stjepana Radića poviše kojeg se uzdiže najveći zvonik svih otoka, ispred crkve Gospe Karmelske. Nastavljamo dalje glavnom šetnicom “Rajka Štambuka” koja prolazi pored OS Selca, te prekrasnog i značajnog parka Tolstoj u kojem se smjestila bista Lavu Nikolajevicu Tolstoju, podignuta prva u svijetu upravo u Selcima. Nakon toga uključujemo se kratko na Tolstojevu ulicu nakon koje se uključujemo na makadamski put i krećemo predjelom “Slivja”, te nastavljamo dalje ravno makadamskim putem. Dolazimo na predio “Bunja”, te nakon nekoliko stotina metara dolazimo do “T-raskrižja” gdje skrećemo lijevo putem ulice “Rasotica”. Trčeći dalje prolazimo kroz staro napušteno naslje, čemu svjedoči tek nekolicina starih kuća, i do danas u funkciji stari “bunar”. Dolazimo do istoimene uvale, te skrećemo desno prateći jedini mogući smjer priključujući se ulici “Put Rasotice”. Nakon cca 3000 metara dolazimo na T-križanje, gdje skrećemo desno priključujjući se tako ulici “Put Lučice”. Nakon 500 metara, dolazimo do asfaltne podloge i ponovno T-križanja. Na ovom križanju skrećemo desno i trčimo dalje ulicom “Glavica”. Nakon 300 metara ova ulica vodi nas na križanju lijevo. Trčimo dalje. Prolazimo pokraj sportskog terena, nakon čega se držeći se desne strane priključujemo na ulicu ” Ulica Frane Novakovića”. Dalje držimo smjer i nastavljamo dalje ulicom “Put lanterne”. Trčimo uz more do kraja pravca. Dolazimo do kraja ulice, te pratimo jedini mogući smjer desno, uzbrdicom putem ulice “Ulica Ante Kuzmanića”. Nakon ove ulice, spuštajući se ponovno do obale priključujemo se na ulicu “Porat”. Trčimo dalje prateći isti smjer 500 metara te dolazimo do cilja.
TRASA 5 KM

Start utrke vodi nas na trg. Stjepana Radića poviše kojeg se uzdiže najveći zvonik svih otoka, ispred crkve Gospe Karmelske. Nastavljamo dalje glavnom šetnicom “Rajka Štambuka” koja prolazi pored OS Selca, te prekrasnog i značajnog parka Tolstoj u kojem se smjestila bista Lavu Nikolajevicu Tolstoju, podignuta prva u svijetu upravo u Selcima. Nakon toga uključujemo se kratko na Tolstojevu ulicu nakon koje se uključujemo na makadamski put i krećemo predjelom “Slivja”, te nastavljamo dalje ravno makadamskim putem. Dolazimo na predio “Bunja”, te nakon nekoliko stotina metara dolazimo do “T-raskrižja” i skrećemo desno gdje slijedi mala uzbrdica te krećemo dalje prema Sumartinu. U tom dijelu prolazimo podno brda sv. Nikole i istiomene crkvice iz 11. stoljeća. Nakon toga nastavljamo ravno i kroz ulicu “Put Pojatice” priključujemo se na asfalt, te nastavljamo dalje prema centru mjesta Sumartin. Nakon ulice “Put pojatice”, prolazimo ulicom naziva “Kula”. Kratkim dijelom siječemo ulicu “Puratića kala” te dalje idemo “Šolovom” ulicom, skrećemo desno u ulicu Fra Andrije Dorotića gdje se izdiže crkva sv. Martina u sklopu koje je franjevački samostan. Dolazimo do obale gdje se priključujemo ulici “Porat” i držimo smjer desno. Nakon 500 metara stižemo u cilj.
Društveni timovi
Društveni timovi nisu natjecateljski. Njihova je misija izgraditi prijateljstva među članovima tima, te poticati zajedničko sudjelovanje.


Natjecateljski timovi
Natjecateljski timovi su savršen izbor za sportaše koji se žele družiti, ali se također žele i natjecati. Kod ovakvog tima, bodovi se zbrajaju kumulativno. Najbrži tim pobjeđuje.

Korporativni timovi
Korporativni timovi su sponzorirani. Najčešće, financiraju ih tvrtke i korporativni entiteti. Ovakvi timovi mogu biti natjecateljskog tipa, ali mogu jednostavno biti samo društveni timovi.
Vaši podaci
1/4
2/4
Planirate li sudjelovati u našim utrkama za treniranje?*
Na koliko ste Run Croatia utrka do sad sudjelovali
3/4
Kako ste saznali za nas?
Molimo Vas, ocijenite svoje trkačke sposobnosti *
Početnik
Elitni natjecatelj
Na koji način ćete izvršiti uplatu? *
4/4
PRIJAVLJENIM NATJECATELJIMA S UPLAĆENIM STARTNINAMA DO 10.6.2018. GARANTIRAMAO MAJICU!

Organizatori utrke su Run Croatia j.d.o.o., Općina Selca i Turistička zajednica Općine Selca.

Želja organizatora je promicati sport i zdrav način života kroz manifestaciju čiji su središnji događaji dvije utrke kroz atraktivan krajolik istočne obale otoka Brača i njenih slikovitih naselja. Povedi obitelj i prijatelje na nezaboravan aktivni vikend  na otoku Braču!

LIDL BRAČ RUN sastoji se od dvije utrke – cross utrke na 5 kilometara i cross utrke na 10 kilometara, a obje vode panoramskom cestom kroz maslinike.

UPLATE:
Uplata startnine preko žiro računa – startnina se uplaćuje na:

IBAN HR2923600001102496513

Primatelj:

Run Croatia j.d.o.o., Gajeva 55/1, 10000 Zagreb

Svrha plaćanja:

upisati ime i prezime natjecatelja pa BRAČ RUN (npr. Ivan Ivić RUN BRAČ)

Iznos: 130,00 HRK
Oops! Something went wrong while submitting the form
Pogledaj što drugi trkači imaju za reći na našem blogu
VIDI BLOG
Pogledaj slike na platformi Pic2Go
Vidi slike