LEADERS (UP)STAIRS RUN U HOTELU THE WESTIN: DO VRHA ZA SAMO 71 SEKUNDU

October 14, 2017

Za samo minutu i jedanaest sekundi do vrha hotela The Westin dotrčao je Nenad Ostojić, koji je ujedno i pobjednik prvog Leaders (UP)stairs runa održanog u četvrtak 12. listopada u zagrebačkom hotelu.

POBJEDNIK OSTOJIC

Drugi je u cilj ušao Robert Režek (1:24), a treći je bio Ante Živković s vremenom 1:26. U ženskoj konkurenciji do vrha je prva dotrčala Lana Ostojić (1:37), druga je bila Helena Gleđa (1:42), a treća Suzana Lučić (2:08).

Ova neobična utrka okupila je ekipu poslovnih ljudi iz nekoliko hrvatskih tvrtki koja se iskušala kako doslovce izgleda put do vrha. Trčalo se stepenicama od prizemlja do zadnjeg kata hotela, koji ima 17 katova.

trka

– Volim trčati općenito, a po stepenicama nema puno utrka osim Zagrepčanke tako da sam s velikim veseljem trčao ovu utrku. Ipak ne možeš svaki dan trčati u Westinu – s osmijehom na licu je rekao pobjednik Ostojić.

Nakon utrke sudionici su prisustvovali konferenciji u organizaciji Run Croatie i Partus – akademije za razvoj izvrsnosti, a na kojoj su uspješni lideri iz nekoliko hrvatskih tvrtki prenosili svoja iskustva vezana uz pozitivan utjecaj sporta u poslovnom okruženju.

bero1

Kroz Trening Izvrsnosti, koji je vodila psihologinja Mirta Fraisman Čobanov, sudionici su mogli naučiti tehnike i alate potrebne za postizanje vrhunskih rezultata, uz očuvanje balansa i integriteta. Svi su bili oduševljeni konceptom i tematikom.

bero2

POGLEDAJTE PRILOG S UTRKE KOJI JE SNIMILA EKIPA RTL TELEVIZIJE

– Bilo mi je izuzetno zadovoljstvo biti dijelom ove konferencije, mislim da su koncept i izvedba bili baš izvrsni – rekao je nakon konferencije direktor Poslovne inteligencije Dražen Oreščanin, koji je sudjelovao u nekoliko Ironmana.

DCIM120GOPRO

– Nadam se da je ovo tek prva u nizu ovakvih konferencija – rekla je rekreativna trkačica Anita Rebernjak, koja je ujedno managerica u Atlantic Grupi.

manja-anita

– Bilo mi je ugodno i nadam se da će biti još prilika za slične susrete – rekao je strastveni trkač i biciklist Berislav Crkvenac, inače manager u Krašu.

crkvenac

– Ovo je super i nesto novo na nasim prostorima. Tu sam uvijek za nove akcije – rekao je zaljubljenik u brdski biciklizam Branimir Blajić, direktor Lifeclass Termi Sveti Martin.

blajic

-Fantastična konferencija. Volio bih da je takvih edukativnih događanja više – rekao je Boris Sesar, potpredsjednik Deutsche Telekom Europe.

sesar

-Sport je jako bitan u životu. Kako za osobni tako i za poslovni napredak, tako da svake pohvale za ovakva događanja – zaključio je Ivan Šantorić, predsjednik uprave Velpro – Centar d.o.o.

santoric