Što je to Bee Run?

Bilo da ste trkač početnik, prekaljeni maratonac, povremeni sportaš ili vam je sport životna religija, dodatci prehrani neizostavan su dio prehrane i pripreme svakog sportaša. Posebnost Bee Run preparata je u tome što svim sportašima daju potpuno prirodnu snagu i izdržljivost. To znači da ćete ga moći konzumirati svakodnevno, bez straha od negativnih nuspojava, uz izrazito snažan i pozitivan zdravstveni i kondicijski učinak. Bee Run dodatci prehrani proizvedeni su od pčelinjih tvari: propolisa, peludi bušinca, matične mliječi, uz dodatak biljnih i mineralnih tvari te vitamina.
Znanstveno je dokazano da propolis, matična mliječ i pelud povećavaju tjelesnu izdržljivost i ubrzavaju oporavak organizma nakon napora.

Bee Run proizvodi podijeljeni su u 3 osnovne kategorije, ovisno o aktivnosti sportaša + 3 specijalizirana dodatka.

Bee Run Go

Proizvod je namijenjen sportašima početnicima. Klasični problemi koji se pojavljuju kod sportaša početnika su nedostatak energije, početni bolovi i umor, zadihanost, nedostatak zraka itd. Bee Run Go dodatak prehrani ublažiti će navedene probleme i omogućiti brži napredak.  

Sadrži pelud, propolis, magnezij i vitamin C.

Doziranje: Proizvode u kapsulama uzimati 2 x 2 kapsule dnevno, a dan prije i poslije napora 2 x 3 kapsule.

Kupi

Bee Run Active

Namijenjen je aktivnim sportašima, kojima je sport kojim se bave aktivni rekreativni hobi. Povećava fizičku izdržljivost i snagu, što doprinosi boljim rezultatima.

Sadrži propolis, pelud, magnezij i kalcij.

Doziranje: Proizvode u kapsulama uzimati 2 x 2 kapsule dnevno, a dan prije i poslije napora 2 x 3 kapsule.

Kupi

Bee Run Champ

Proizvod namijenjen aktivnim sportašima koji se sportom bave redovito i posvećeno. Za njih je karakteristična vrlo visoka izdržljivost dugotrajnih napora, duže pripreme, ali i velika isrcpljenost nakon sportskih napora.

Sadrži propolis, pelud, đumbira, magnezij, kalcij, željezo i vitamin C.

Doziranje: Proizvode u kapsulama uzimati 2 x 2 kapsule dnevno, a dan prije i poslije napora 2 x 3 kapsule.

Kupi

Bee Run Queen

Kod mnogih žena sportašica problem kod aktivnosti stvara slabokrvnost. Ovaj dodatak prehrani namijenjen je ženama koje imaju nisku razinu željeza.

Sadrži propolis, pelud, vitamin C, fruktozu i željezo.

Doziranje: Proizvode u kapsulama uzimati 2 x 2 kapsule dnevno, a dan prije i poslije napora 2 x 3 kapsule.

Kupi

Bee Run Recovery  

Proizvod je namijenjen svim sportašima i ljudima aktivnog životnog stila, posebno radi bržeg oporavka nakon napora.

Pastila sadrži matičnu mliječ koja se ne guta nego se polako otapa u ustima. Uzima se jedna pastila dnevno.

Kupi

Bee Run Flexi

Proizvod je namijenjen svim sportašima radi sprječavanja poteškoća sa zglobovima, jer kod velikog broja sportova najveće fizičko opterećenje trpi upravo zglobni aparat. Sadrži propolis, pelud, glukozamin i kondroitin sulfat.

Doziranje: Proizvode u kapsulama uzimati 2 x 2 kapsule dnevno, a dan prije i poslije napora 2 x 3 kapsule.

Kupi
Već dva mjeseca koristim Bee Run Champ dodatak prehrani i ovo su moja iskustva. Prije svega moram reći da sam jako zadovoljna. S obzirom na moj životni ritam, trening 2 puta dnevno, prije i poslije posla teško mi je bilo pronaći adekvatan proizvod koji bi mi davao dovoljno snage i izdržljivosti. Tim više što, kao profesionalan sportaš težim čim više prirodnim dodacima prehrani. Moji treninzi najčešće traju 2 ili više sati gdje kombiniram sve sportove izdržljivosti od trčanja, bicikla, triatlona, koji uključuje i plivanje, pa do veslanja koje je izrazito naporan i zahtjevan sport. Prije 6,7 mjeseci imala sam nesreću pa mi se zaredalo nekoliko zdravstvenih poteškoća što me je u potpunosti izbacilo iz ritma treninga. Mučila sam se dosta dugo s pronalaskom prave forme i mogu sa sigurnošću reći kako mi je Bee Run Cham u tome pomogao. Vratila sam se u pravi režim rada i treninga. Osjećam se puno bolje i na treninzima i imam više energije. Ovaj proizvod ima pozitivan učinak na moje zdravlje, kao i na moje sportske učinke te treninge. Odličan je dodatak prehrani, baziran na pčelinjima supstancama. Sadrži propolis, pelud, đumbir, magnezij, kalcij, željezo i vitamin C. Svakako bih ga preporučila sportašima profesionalcima kao i rekreativcima.

Nataša Šustić, višetruka prvakinja i vice prvakinja Hrvatske u biatlonu, triatlonu i veslanju

Da sam proljetos imala Bee Run proizvode, 100 km Istre bih puno lakše i bezbolnije završila. Evo i zašto! Od kad koristim Bee Run osjećam se odmornije i poletnije premda dnevno treniram i do 4 sata, zato pijem manje kave, skoro da sam ju potpuno izbacila. Lakše se budim i dižem ujutro oko pol 6 - 6 kada idem na plivanje. Nisam uspavana i troma, pa se manje zatrpavam šećerima kako bih se pokrenula. I najnevjerojatnije - odlučila sam sustavnije trenirati za Splitski maraton, tj. pokušati manje svaštariti.

Maja Urban, državna prvakinja, triatlonka žena od čelika, sportašica grada Osijeka